Stor interesse for succesfulde WIPP-interventioner

I Korsør by, Slagelse Kommune, er WIPP projektets interventioner godt i gang og det med stor succes. Borgerne i begge forløb hhv. CALSTI (”træn din form”) og SEMAI (”form dit liv”) er meget glade for forløbene og deres indhold. Efter de første 12 af i alt 24 ugers interventionsforløbene oplever borgere i begge forløb store forbedringer på både deres fysiske funktionsevne, men også på deres oplevede livskvalitet.

”I starten kunne jeg dårligt bevæge mig, og jeg var dagligt plaget af voldsomme smerter. Gennem træningen er mine smerter og bevægelighed blevet bedre”, siger Bente Ravn på 65 år. Bente er deltagere på et af projektets SEMAI-hold (”form dit liv”)  og har her igennem fundet motivationen og nogle andre hun kan være fysisk aktiv sammen med. ”Jeg har mødt flere søde mennesker, som jeg også kan lave hyggelige aftaler med. Det har gjort en stor forskel på mit humør” uddyber Bente Ravn.

En anden deltager er 82 årige Ebba Jensen, som deltager i et af CALSTI-forløbene (”træn din form”). Ebba måtte før hun startede på træning dagligt tage otte smertestillende piller for at komme gennem dagen. Men i dag er hun smerte- pillefri. ”Jeg var simpelthen nødt til at tage dem (pillerne), hele tiden siger Ebba Jensen til Tv2 øst, Danmark, og uddyber; – Jeg træner to gange om ugen og kan nu gå meget bedre og længere, og det betyder meget for mig.

 

Du kan finde, se og læse både avisartikler og indslag fra Tv2 Øst på nedenstående link (dog kun på dansk)

https://www.tveast.dk/nyheder/21-11-2018/1930/en-bedre-alderdom?autoplay=1
https://sn.dk/Slagelse/Alle-over-60-i-Korsoer-kan-faa-gratis-hjaelp/artikel/791315
https://www.vdonline.dk/Slagelse/AEldre-i-Korsoer-skal-proeve-bedre-liv-af/artikel/10967