Forberedelse og start af interventionen i Kiel

På forhånd for gennemførelsen af ​​WIPP-Interventionen blev der tænkt meget frem og tilbage, der var afholdt og udvekslede flere ideer og utallige diskussioner, men nu var det endelig tid:

I Kiel Suchsdorf lød startsignalet den 22.11.2018.

I tæt samarbejde med AOK NordWest, Landessportverband Schleswig-Holstein, Diakonie Altholstein og Anlaufstelle Nachbarschaft, placeret i nærheden af ​​ Arbeiterwohlfahrt Kiel, blev grundstenen til aktiveringen af ​​Kiels ældrebefolkning lagt.

For begge Kiel-bydelene, Suchsdorf og Gaarden kunne findes egnede lokaler og kvalificerede trænere. Instruktørerne fik også en introduktion til indholdet af de respektive interventionsformer i november og er nu klar til at starte implementeringen sammen med deltagerne.

En første undersøgelse af den fysiske funktionsdygtighed gennenføres i Suchsdorf i samme lokaler, hvor senere interventionsmøderne finder sted. Så kunne borgerne på forhånd får kendskab til træningsstedet og samtidig prøve tilgængeligheden. I begge bydelene ligger træningsstederne på hovedveje og er let tilgængelige med bus.

 

 

Prøven løb smidig og blev opfattet af deltagerne som meget behagelig. I Kiel-Gaarden bliver starten forsinket i kort tid, men så siger den også:

Kom nu, lad os gå!